BidragDeltag

RoFHKoncerter

15.00 + 16.30 + 19.00 | Blue Space

Musikfagene på Roskilde Festival Højskole handler i høj grad om det at skabe lyd og være kreativ i sin musikalske proces. Eleverne arbejder med benspænd som primært faciliterende kraft for deres læring. Disse benspænd tager oftest form af kreative værktøjer såsom at arbejde med specifikke lydeffekter, regler for arrangement, melodiskrivning og lign.

De arbejder ligeledes med at tænke proces- og ikke resultatorienteret, således at det bliver nemmere at være tilstede i det uperfekte. De kan starte på RoFH som helt grønne og forlade højskolen som nyskabende, kommende artister.

SHOW 1 – 15.00:

Karoline
Karoline er en ung sangskriver, der synger og skriver rare sange. Til Sound vil hun optræde med sine musikkollegaer og medstuderende på Rofh; Magnus, Lasse og Aksel, og sammen vil de invitere dig ind i deres helt særlige univers.

Marie
Marie udforsker den alternative indiepop med det danske sprog. Hun arbejder med et stort lydbillede, der samtidig efterlader plads til at folk kan lytte til teksterne.

Mikkel & Anders
Mikkel og Anders disker op med en lowkey tilgang til trap-musik fra hitlisterne. Akustiske guitarer og clean vokaler træder ind, hvor tunge beats og hvirvlende synths plejer at dominere.

Emilia
Emilia laver RnB-inspireret sange med engelske tekster. Der bliver leget med forskellige instrumenter og Emilia undersøger hvad det kunne føre til. Der er fokus på tekst som lytteren kan relatere til samt på vokalen og harmonierne.

SHOW 2 – 16.30:

Tristan & Ida
Når Tristan og Ida går på scenen kan I sætte jer godt til rette og nyde stemningsfulde toner med et strejf af jazz. Gruppen spiller sange som handler om deres oplevelser i livet og som har givet styrke til at komme videre efter break-ups, fuck-ups og livets gang.

Rasmus
Rasmus’ avantgardistiske tilgang til musikken kender ingen regler, og man kan aldrig vide, hvad man kan forvente. Det er fragmentarisk, grænseoverskridende, smukt og underligt.

Mila
Mila præsenterer hendes engelsksprogede R&B, der lukker lytteren ind i et Soul-inspireret univers, der fanger både fløjlsbløde harmonier og stålfast råstyrke. Med legende vokaler og relaterbare tekster, bliver der sunget om verden set fra en ung kvindes perspektiv.

Cecilie
Cecilies musik er bundet op på et lyrisk stærkt univers hvor fokus er på den interessante tekst

Olle
For Oliver er det uforudsigelige en central del af det musikalske univers. Med andre ord kan du forvente at blive overrasket, når han inviterer dig ind i sin nyskabende kombination af hårdtslående beats og aparte samples.

SHOW 3 – 19.00:

Krille og Trille
En nydannet duo der spiller live med analoge maskiner og computer. Musikken bliver en blanding af house og techno inspireret af den berlinske scene.

Josephine
Josephine inviterer os ind i sit stemningsfulde og intime musikalske rum. De musiske elementer er sparsomme, men rummet er stort. Sangene er skrevet på dansk og er alle meget personlige, hvilket skaber en nerve i hver af dem, som forhåbentligt kan ramme noget i hver enkelt lytter.

Agnes Friis
Agnes inviterer os med ind i et legende, stemningsfuldt, drømmende og længselsfuldt univers. Musikken bærer præg af personlige oplevelser og stemninger, som lytteren forhåbentligt kan genkende og måske endda selv have oplevet.

Claudia
Nøgleordene for Claudias musik er melankoli, nærvær og autenticitet. Med et dansksproget tekstunivers

inviteres du ind i et intimt rum hvor der er plads til at føle, mærke efter og reflektere. Teksterne centrerer sig om relationer og alt det, der følger med; uvisheden, tvetydigheden, kompleksiteten, det usagte og det udefinerbare.