BidragDeltag

Touch

Et værk med lyd, koreografi og dramaturgi

14:00 @ Think Purple

TOUCH er et tværæstetisk projekt, hvor lyd, koreografi og dramaturgi bliver skabt side om side ud fra et fælles afsæt i koncepter om berøring. Projektet er et samarbejde mellem koreograf og danser Emilie Gregersen, lydkunstner Karis Zidore og dramaturg og koreografisk konsulent Naya Moll. Forestilling har premiere på Ubåden, Bådteatret d. 26. februar 2020.

I deres oplæg vil gruppen fortælle om deres arbejdsproces, deres seneste residens på produktionshuset O Rumo Do Fumo i Lissabon, Portugal, og om hvordan de samarbejder ud fra tre forskellige perspektiver. De vil vise uddrag af værket og fortælle om deres metoder og kunstneriske valg i forbindelse med produktionen.

TOUCH er et værk, der stiller skarpt på perceptioner af berøring i en gensidig påvirkning og refleksion mellem den digitale og fysiske verden. I værket bliver berøring twistet og forvrænget i spændingsfeltet mellem intimitet og distance, virkelighed og fiktion, menneske og menneskelignende. I denne kollision mellem det dybtfølte og det ekstremt mekaniske opstår en absurditet og et ironisk drama, hvor menneskelige følelser og berøring bliver forvrænget i et metallisk og tech-sensuelt univers.

Se trailer nedenfor og få mere info om TOUCH